1
Odbojka

Foto: OK Partizan

NAVIJAČI PARTIZANA IZ CIRIHA NAPRAVILI SJAJNU ATMOSFERU: Partizan u Beogradu juri prolaz! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.22 u 23:19
Oslabljeni crno-beli zadovoljni i pored poraza u Švajcarskoj.

Odbojkaši Partizana u prvom meču šesnestine finala Kupa CEV izgubili su 3:2 (25:15, 25:23, 24:26, 17:25, 15:9) od Amersvila. Revanš meč igra se u sredu 16. novembra u Beogradu.

Foto: OK Partizan
Partizan Efbet je u meč ušao bez tri najbolja igrača (Mrdak, Kapur i Bjelica). Veoma mlad tim kao da je pao pod utiskom pune dvorane domaćih navijača i prva dva seta lako su izgubili. Trener Bojan Janjić uspeo je izmenama da probudi svoj tim. Podrška je stizala od 45 navijača „Grobari Cirih“ i crno beli su stigli do izjednačenja.
U peti set crno beli su ušli i bez kapitena Tadića, koji je povredio zglob i saigrači su ga izneli sa terena. Domaćin na iskustvo dobija peti set 15:9. Po završetku utakmice igrači Partizana prišli su navijačima koji su ih pesmama bodrili još pet minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Partizanu je za prolaz u narednu rundu dovoljna svaka pobeda 3:0 ili 3:1. Ukoliko izabranici trenera Janjića pobede 3:2, po pravilu Kupa CEV igraće se još dodatni zlatni set.
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter