0
Fudbal

SPORT FOOTBALL SOCCER RED STAR STELLA ROSA MILAN UEFA CHAMPIONS LEAGUE QUALIFIER GAME FUDBAL MILANO Ricardo Kaka 22.8.2006.photo: Pedja Milosavljevic

JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA U OVOM VEKU HVALI ORLOVE: „Mnogo su opasni!“

Objavljeno: 09.11.22 u 16:44

Ovo će dodatno „raspaliti“ navijače u Srbiji.

Bliži se Svetsko prvenstvo u Kataru, a sa njim raste i tenzija pred Piksijevo saopštavanje konačnog spiska putnika na Mundijal.

Takođe, mnogi se bave predikcijom ko će biti novi svetski prvak. U intervjuu za Gazetu delo sport, legendarni brazilski fudbaler, Kaka, istakao je da su favoriti Brazil, Francuska i Argentina.

Brazil je favorit, jer na ovom projektu rade već neko vreme. Ekipa sada ima potrebno iskustvo i može da se izbori sa negativnim trenucima. Vinisijus, Rodrigo, Antoni i drugi su sazreli, a tu su i neki iznenadni igrači, kao Bremer koga nisam znao do pre par meseci. – izjavio je Kaka.

Ljubiteljima fudbala i navijačima repezentacije Srbije posebno se dopala izjava o potencijalnom najvećem iznenađenju u Kataru, gde je osvajač Zlatne lopte iz 2007. godine upravo apostrofirao Orlove.

Kao potencijalno iznenađenje izdvajam Srbiju, mnogo su opasni! – zaključio je Kaka.

Srbija se nalazi u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter