0
Fudbal

Foto: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA UVIĐA SVE MANE ZIMSKOG MUNDIJALA: Na teren će na kraju fizioterapeuti ili juniori, razmisliću!

Objavljeno: 09.11.22 u 13:23

Bliži se Mundijal, a Pep sve nezadovoljniji. Veliki broj igrača je već mislima u Kataru, ili povređen usled ogromnog broja mečeva u kratkom vremenskomperiodu, što izuzetno brine španskog stručnjaka.

„Imamo ludo Svetsko prvenstvo i igrači ne mogu da se odmore. Igrači su jednim okom na SP-u. Da se neko povredi protiv Brentforda, to neće ništa promeniti u kontekstu mogućeg osvajanja Premier lige, ali zato će propustiti Svetsko prvenstvo. Morao sam igračima da govorim da se fokusiraju još pre mesec dana, ali sada je turnir iza ugla. Mi igramo u subotu, a oni su u nedelju na okupljanjima s reprezentacijama. Prilično sam siguran da će im SP biti u glavama. Meni bi isto tako bilo“, rekao je Gvardiola.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

„Bolje ne misliti o tome. Ako ne budemo imali reprezentativce poslaćemo na teren juniore ili neke fizioterapeute, videću još oko toga“, zaključio je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter