12
Evroliga

KK Partizan Mozzart Bet Grb ilustracija illustration during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SU POKORILI EVROLIGU OVE GODINE: Partizan najgledaniji, Zvezda blizu dna!

Objavljeno: 09.11.22 u 13:44

Po prvi put u istoriji novog formata Evrolige, Srbija ima dva predstavnika, a navijači jednog od njih su izuzetno poželeli elitu.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Naime, Partizanova utakmica je najposećenija ove sezone, jer su protiv Milana, crno-beli imali podršku čak 16,723 navijača iza sebe. Crvena zvezda, zbog manjeg kapaciteta dvorane Pionir, imala je maksimalnu posetu od 7,343, protiv Panate, i tako je u donjoj polovini ove tablice.

 

Iza Partizana se nalazi Žalgiris, koji je ujedno jedini uz crno-bele sa posetom preko 15.000, dok je najmanje interesovanje u Monaku, koji nije uspeo ni da dođe do cifre od 4.000 na jednom meču.

0
0

12 Komentara

  1. Šta će ganci kad imaju dva veštačka kluba a istog gazdu mafijašku pudlicu ;-)))) a vama ganima je ustaša bio trener posle rata a vi ste srBski klub hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. KK PARTIZAN JE=ZAK.K.K.ON, A GROBARI=IZVRSITELJI!!!
    .!. XXAAXXAA .!.
    PARTIZAN-MIT ili chudo-jedini ponos i najveci brend Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahhahah ti si cigančić iskompleksirani a da se zarati skupljao bi zeljezo u Makedoniji! Mi smo GROBRI najači smo NAJAČI!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja mislim da si se ti novinarčiću dok si pisao ovaj tekst štipao za bradavicu i svršavao po redakciji kolika si iskompleksirana grobarčina. Tako da ti novinarčiću možeš svima nama ciganima da se sagneš i da nam dobro ispušiš bobana jebem vam majku ustašku što se ne zarati da vas konačno satremo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter