1
Fudbal

Head coach Dragan Stojkovic reacts Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DIKA STOJANOVIĆ OTKLONIO DILEME: Evo koga će Piksi zvati na Mundijal!

Objavljeno: 09.11.22 u 10:11

Mundijal je za manje od dve sedmice, a direktor reprezentacije Dika Stojanović otkrio je o planovima Dragana Stojkovića o tome koga će da pozove na najveću svetsku fudbalsku smotru. Ističe da neće biti nekih neočekivanih i neplaniranih poziva, i ističe da će biti pozvani samo igrači koji su imali udela u pređašnjim uspesima.

„Piksi već sada ima 26 igrača u glavi, ali bilo bi neozbiljno da pričam o tome detaljno… Što se tiče povreda Mitrovića, Vlahovića, malog Ilića, Lazovića, Mašovića, svi oni nisu igrali u protekle dve nedelje. Ali nije ništa strašno, tu se radi o fudbalskim povredama koje nisu zabrinjavajuće. Verujem da će do početka Svetskog prvenstva sve sanirati“, otkrio je u razgovoru za „Kurir“ Dika Stojanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Neće biti takozvanih menadžerskih igrača.

Na spisku selektora su fudbaleri koji su igrali za Srbiju u ovih godinu i po dana. Iskreno da vam kažem, bilo bi nekorektno prema momcima koji su izneli teret kvalifikacija izostaviti bilo koga od njih i voditi nekog drugog. Nismo želeli ’padobrance’ kao što je ranije bio slučaj. Ljudi smo! Zar je normalno da nekog ko je igrao odstranimo tek tako, zarad nekog koga bi trebalo prodati. Nema šanse“, rekao je Stojanović.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast tebi kao seletoru i momcima za neverovatnu borbenost koja moze da
    srusi i najace i najvece fudbalske sile ali uvek postoji ono ali zato bi voleo da
    nasa selekcija bude najaca od svih selelcija
    i zato bi malo da meznam kako se kaze da se iskristalise u toj nameri bi voleo da vidim
    4 ili 5 novijih igraca jedan od njih je
    golman fudbalskog kluba partizana upitanju je Aleksandar Aca Popovic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter