1
Evroliga

Head coach Georgios Bartzokas Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BARCOKAS PRED DOLAZAK PARTIZANA: „Ne sumnjamo u to da dolaze da pobede!“

Objavljeno: 09.11.22 u 20:23

Oprez u redovima grčkog tima.

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova gostuju ekipi Olimpijakosa koja je sezonu startovala veoma dobro s obzirom da iz šest utakmica ima četiri pobede.

Crno-beli na ovo gostovanju putuju znatno oslabljeni što zbog povreda određenog broja igrača, što zbog toga što su neki košarkaši Partizana otišli na okupljanje reprezentacije Srbije.

Ipak pred ovaj meč trener crveno-belih, Jorgos Barcokas veoma je oprezan i svestan da i ovakav Partizan itekako može da iznenadi njegovu ekipu.

Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja u ovom trenutku igra veoma dobro, koja je pobedila u nekoliko poslednjih mečeva i kod kuće i u gostima. Mislimo da nas očekuje veliki izazov i ne mislimo da će ključ biti to što dolaze bez većeg broja igrača jer i pored toga imaju veoma talentovane košarkaše. – istakao je trener Olimpijakosa.

Zatim i dodao.

Ne sumnjamo u to da dolaze da pobede. Mi moramo da budemo konstantni, da se držimo svog plana igre. Partizan uvek igra svih 40 minuta i moramo da igramo dobro do kraja. – zaključio je Barcokas.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. NIKADA NE POTCENJUJTE CRNO&BELO SRCE SAMPIONA!!!
    IGRAO JE KKP I SA TRI (3) KOSARKASA PROTIV-SVIH i POBEDIO!!!!!
    BOGdan BOGdanovic=123!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter