0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRAL ČASTI SA NOVIM BONUSIMA: 1000 dinara kao bonus dobrodišlice!

Objavljeno: 09.11.22 u 13:28

AdmiralBet vas časti sa 1000 dinara bonusa dobrodošlice.

 

Registrujte se i verifikujte AdmiralBet nalog i dobijate specijalan bonus dobrodošlice bez depozita za tikete, slotove i/ili virtuale

 

Da li ste pomislili kako je sada baš pravo vreme da okušate vašu sreću samo nikako da uradite nešto povodom toga? Danas imamo sjajne vesti koje će vas, verujemo, podstaći da se konačno pokrenete i uživate u nekoj od igara na sreću ili odigrate tiket, bez ikakvog ulaganja.

Reč je o aktuelnoj promociji AdmiralBet-a koja svim novim igračima donosi sjajan bonus dobrodošlice od 1000 dinara, koji zasigurno mora biti onaj pravi jer je nikad lakši za dobijanje i korišćenje.

To znači da nema potrebe da prethodno deponujete novac na račun već je bonus od 1000 dinara automatski vaš, nakon brze i jednostavne registracije i verifikacije naloga na sajtu ovde.

Dodatna benefit AdmiralBet bonusa dobrodošlice – dobijena sredstva možete da koristite na način na koji god želite! Bonus vam je na raspolaganju kako za odigravanje tiketa, tako i za igranje najpopularnijih onlajn slot igara na vašem novom AdmiralBet nalogu.

Takođe, ukoliko već sada razmišljate da odigrate tiket, AdmiralBet bonus dobrodošlice neće vas ni u tome „sputavati“. Dakle, ne postoje nikakva ograničenja i možete da  sastavite tiket sa utakmicama po vašem izborom kao i različitim kombinacijama parova!

Možete čak i miksovati, pa dok čekate ishod meča omiljenog tima, isprobajte neki od preko 1000 fenomenalnih slotova iz ponude AdmiralBet-a. Prvih 1000 dinara je na njihov račun!

I to nije kraj bonusima! Odmah nakon prvog, stići će vam i još jedan bonus na vaš prvi depozit u maksimalnom iznosu do 40.000 dinara!

Uz sve to, Iz AdmiralBet-a najavljuju i do sada neviđenu akciju za vreme Svetskog prvenstva u Kataru, o kojoj ćemo vas, kao i do sada, na vreme informisati!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter