4
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda 28.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDAN TERZIĆ: ‘Mi svi zajedno kreiramo imidž Crvene zvezde!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.22 u 22:38

U novom izdanju emisije „Tema dana“ imaćete priliku da vidite kako je izgledao drugi panel „Zvezdinog foruma“ koji je održan u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“.

„Zvezdin forum“ je usmeren na edukaciju trenera svih 35 klubova našeg sportskog društva, od pionira do seniora u ženskoj i muškoj selekciji koji će posle održanih sedam tematskih modula dobiti i sertifikat „Zvezdin forum“. Nakon sjajno započete edukacije u septembru mesecu, drugi panel je održan takođe u prostorijama stadiona „Rajko Mitić“ i obuhvatio je predavanje dr Borislava Miljanovića, osnivača i direktora regionalne komunikacijske grupacije Represent System“, na temu „Zvezdin trener i komunikacija imidža“.

‘Ovo je drugi panel Zvezdinog foruma sa jako interesantnom temom, jako važnom zbog kompletnog imidža Crvene zvezde u javnosti. Zbog načina na koji treba da komunicirate, kako sa spoljnim svetom, tako i sa igračima. Mi svi zajedno kreiramo imidž Crvene zvezde, imamo veliku obavezu kako će narod percipirati sa ogromnim brendom koji smo nasledili, a treba dalje da ga razvijamo.’ – rekao je Zvezda Terzić.

0
0

4 Komentara

  1. ..i to veoma, veoma LOShE, posebno u Evropi, a o Srb.(cije za.kone ne posth.uyete, neqo beqaniya u crnuqoru, dok se ne ab.olirate ili pre.suda ne zAVrshi u fioccci..) je izlishno govoriti..nema dalje, pametnom dosta!!! Izizetno LOSh primer mladjem narashtaju Srb. kom’ i ne pripadate!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi svi zajedno gledamo lice sa poternice.gde li je bio na skijanju kada je bio preCednik fudbalskog saveza?ovaj povlo pametuje ko karleuša

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter