3
Boks

FOTO: PR tim Veljka Ražnatovića

VELJKO RAŽNATOVIĆ JE ŠAMPION SRBIJE: Spektakularno veče u Ubu! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.22 u 23:29

Pred krcatom halom u Ubu Veljko je šampionski pojas proslavio držeći sina Željka u naručju

‘Hvala porodici, timu, ali pre svega Gospodu Bogu koji mi je ovo omogućio’ – rekao je novi vladar naše zemlje u kruzer kategoriji

Ono što se u teoriji znalo godinama unazad, upravo je dobilo i praktičnu potvrdu – Veljko Ražnatović (25) najbolji je profesionalni bokser Srbije!

FOTO: PR tim Veljka Ražnatovića

U sjajnom meču pred dupke punom halom u Ubu, Ražnatović je tehničkim nokautom u poslednjoj, osmoj rundi savladao do sada takođe neporaženog, sjajnog švedskog borca srpskih korena – Gorana Babića. Sa sinom Željkom u naručju proslavio je osvajanje svog prvog šampionskog pojasa.

Iz prvog reda pored ringa bučna je bila porodica Ražnatović, mama Ceca, supruga Bogdana i sestra Anastasija, ali je najžešće navijao mali Željko.

  • Nisam smeo da izgubim pred sinom! Hvala porodici na podršci, mom timu koji me je sjajno spremio za najvažniji meč u karijeri, ali pre svega hvala Gospodu Bogu koji mi je sve ovo omogućio – u dahu je posle meča izjavio novi šampion Srbije u profi boksu.
FOTO: PR tim Veljka Ražnatovića

Meč Veljka Ražnatovića i Gorana Babića bio je glavni megdan večeri na prvom Memorijalu prof. dr Miroslav Popović. Otvorio ga je predsednik opštine Ub Darko Glišić, a u sali su bili prisutne i mnoge javne ličnosti iz sfere sporta, ali i kulture i estrade u Srbiji.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva      14

Pobeda       14

Pobeda nokautom        11

 

1
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter