0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIK STIŽE NA NOVI BEOGRAD: Surduličani žele da spreče novo iznenađenje u režiji prvoligaša! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.22 u 16:54

Težak izazov za ekipu Sima Krunića!

Fudbaleri Radničkog sa Novog Beograda napravili su pravu seznaciju u prethodnoj rundi Kupa Srbije, kada su eliminisali superligaški tim, Mladost iz Lučana.

Pred ekipom iz srpske prestonice sada je novi veliki izazov, u goste im u okviru osmine finale prestižnog takmičenja dolazi Radnik iz Surdulice.

Ekipa Sima Krunića, koja ne blista u elitnom rangu od starta aktuelne sezone, dolazi na neugodno gostovanje u nameri da spreči još jedno iznenađenje. Uoči utakmice koja je zakazana za sredu, u terminu od 13 časova, oglasio se šef struke Radnika.

FOTO: FK Radnik

-Podjednako nam je važna Kup utakmica kao i utakmice u prvenstvu. Imamo kadrovskih problema zbog povreda i virusa, ali ćemo pokušati da napravimo najbolji sastav i da prođemo dalje u Kupu. Mišljenja smo da ekipa Radničkog bez obzira što igra u rangu nižem od našeg ima dosta superligaških igrača i da ima kvalitet, pa smo svesni da nam nimalo neće biti lako. Očekuje nas, dakle čvrsta utakmica, kao da nam je protivnik superligaš i tako moramo pristupiti utakmici, pa ćemo pokušati sve da učinimo kako bi se plasirali u narednu fazu takmičenja – izjavio je Simo Krunić u razgovoru za klupski sajt.

FOTO: FK Radnik

Očekivanja pred naredni susret izneo je i standardni prvotimac Radnika, Borko Duronjić.

-Još jedna u nizu teških utakmica nam dolazi pri kraju polusezone i to ne baš dobre polusezone po nas. Gostujemo kvalitetnom protivniku koji je već izbacio jednog superligaša i nije tim za potcenjivanje. Mi ćemo naravno prihvatiti ulogu favorita i daćemo sve od sebe da je opravdamo – poručio je Duronjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter