1
Evroliga

Dejan Bodiroga Svetislav Pesic-Promocija knjige Beograd, 12.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PRVA GLAVOBOLJA ZA BODIROGU: Čuveni košarkaš gasi požar u EL, evo šta je razlog!

Objavljeno: 08.11.22 u 12:13

Partizan je u tesnoj završnici slavio protiv Panatinaikosa, u velikom povratku Željka Obradovića na mesto najvećeg uspeha. Ipak, meč je prošao u senci izliva besa vlasnika Zelenih, Dimitrisa Janakopulosa, usled čega prvi čovek EL, Dejan Bodiroga, mora put Atine.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

„Ovo je pljačka našeg vremena, energije i para. Kradete nam energiju i novac i vreme već 20 godina i kada smo tražili da odemo vaše namešteno takmičenje niste nam dozvolili. Zašto? Decenijama moja porodica i ja trožimo lično vreme i energiju i bacamo milione dolara u kantu za đubre koja se zove Evroliga. Decenijama je Bertomeu i njegov sistem tretirao PAO nepošteno i bez poštovanja i na terenu i van njega“, napisao je Janakopulos posle poraza od Partizana, između ostalog.

Ovo je prvi veći problem sa kojim se srpski legendarni košarkaš susreče na novoj funckicji.

0
0

1 Komentara

  1. Ma koja ‘glavobolja’, otisao Bodiroga da mu LICNO uruci CHEKKK, aL’ za KAZNU STO JE Dr, MOMA JAKOVLJEVIC I CELA KLUPA KKP BILA ZASUTA SA SVIM I SVACIM, a EL to ne trpi, nit’ tolerise, kao ovde sto oprastaju kk frankenstajnu sve i svasta, a posebno ZATASHKAVANJE DECENIJSKOG 17Milionskog duqa..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter