5
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Irakli Azarov Azarovi 7.8.2022. Aug. 7. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POSTOJI NAMERA DA SE NAŠTETI ZVEZDI: Mrkela direktniji nego ikada, besan i na najboljeg srpskog sudiju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.22 u 10:59

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela se povodom dešavanja u nacionalnom prvenstvu obratio javnosti. Saopštenje prenosimo u celosti.

Nismo se oglašavali na početku sezone verujući da će sve biti u redu, ali u poslednje vreme učestale su situacije u kojima učestvuju isti akteri. 

Posle svih tih situacija i uprkos svim našim primedbama i zahtevima da nam Srđan Jovanović ne sudi, on je ponovo delegiran da sudi Zvezdinu utakmicu protiv Čukaričkog.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Odavno smo jasno stavili do znanja da nemamo poverenja u Srđana Jovanovića, koji nam je poništio regularan gol pre nekoliko godina u večitom derbiju i koji u nedelju nije reagovao u dve situacije na utakmici našeg najvećeg rivala.

Nemoguće je da je najbolji srpski sudija sa FIFA znakom to ne vidi u VAR sobi. 

Smatram da postoji očigledna namera da se Crvenoj zvezdi našteti – rekao je SD srpskog šampiona.

0
0

5 Komentara

  1. A zvezda je srBski klub ahahhahha a osnivači srpski koljači leka i krcun.mada i u poslednjih 30godina baš veliki ljudi i Srbi navijaju za komšinicu počev od braće av,djilasa,voolina,djuke bizona,brnabe,kokeze,vesića….uzgred ja sam za to da se fudbal ugasi na 5godina a za to vreme pohapsi mafija

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma ajde bre fenjerasi, da li postoji takva namera prema vasem raspalom fk i u EVROPI zbog koje ste ZADNJI, tj. zbog koje ste ISPALI u svim takmicenjima I LIGA KONFERENCIJA VAM JE PUSTI SAN, A IMATE VECI BUDZET OD FKP 100 PUTA..??!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..umesto da PODNESU OSTAVKE sto su spr.caLi OGROMAN BUDZET za FENJER, oni ‘mazu’ javnost sa nebitnim stvarima i umesto da se TSC oglasi, ovi demagozi skrecu paznju SA SOPSTVENOG NEUSPEHA I ODGOVORNOSTI U EVROPSKIM TAKMICENJIMA!!!
    TUZNO I JADNO, NI TRAGA COJSTVA NIT JUNASTVA, A O ODGOVORNOSTI I „OSECAJU KRIVICE“ NI GOVORA…OSTAVKE..DAAA…?? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cigan o poštenju hahahahah Babarogić,kradoman,Lukić,jovanetić,Grujić a tu su šurbatović i ekipa gancija iz svake vlasti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter