12
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAJAVIO REZ U ZVEZDI!? ‘Real Madrid nije dozvolio legendama da „umiru“ u klubu – Oni su u ovom trenutku zasićeni!’

Objavljeno: 08.11.22 u 20:09

Pravo je pitanje na koga se sve odnosila ova izjava.

Crvena zvezda okončala je takmičenje u Evropi porazom na strani od ekipe Monaka. Na tabeli Superlige Srbije su severeni vladari, a njihov trener Miloš Milojević proglašen je za najboljeg u mesecu oktobru. Navijači su zadovoljni činjenicom da klub gazi prema još jednoj šampionskoj tituli, ali i ne preterano zadovoljni prikazanim u Evropi.

FOTO: Starsport

Smatra strateg Crvene zvezde da su određeni igrači zasićeni, što je kako i sam kaže u neku ruku i normalno.

‘To je u njihovoj glavi, psihički su umorni. Razmišljanja sam da od 28. do 32. godine možete da igrate jako kvalitetan fudbal. Oni su u ovom trenutku zasićeni, potreban im je odmor, ali nemaju pravo na njega, jer su nam ostale još dve utakmice. Moraju da shvate da sa 30. godina morate da promenite život, ishranu, obaveze… Nije rola jednog igrača samo da bude najbolji na terenu… Na primer Sale, Mića i Kanga mogu da olakšaju život u Zvezdi, Kingsiju Kangvi ili Mitroviću. Onda oni mogu da traju još i budu bolji. Ako se sve svede na individualni interes, to je problem.’ – rekao je Milojević, da bi potom nastavio:

from left Marko Gobeljic Strahinja Erakovic Ibrahim Mustapha Guelor Kanga goalkeeper Milan Borjan Califa Coulibaly Nemanja Milunovic Kings Kangwa
Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Imate primere iz drugih, najvećih liga. Najveći klub sveta ne dozvoljava legendama da tu ‘umru’. Real nije dozvolio Kasiljasu da umre u klubu, isto tako i Raulu, Serhiju Ramosu, Kasemiru koji je u dobrim fudbalskim godinama. Prodali su ga u Junajted. To su neke stvari kojih su svesni ljudi iz kluba i igrači.’ – zaključio je strateg Crvene zvezde u razgovoru za Mozzart Sport.

0
0
12 Komentara
  1. Ne pravi se naivan nije problem u igracima vec u treneru voleo bih da vidim igraca koji ce imati volju i energiju da igra kad im ti das taktiku i sastiv tim oni unapred znaju da gube i neocekuj onda od igraca da mogu pruziti maksimum kad ih unapred ubijes u pojam. Imaj malo dostojanstva daj otkaz jer i ko malo prati fudbal vidi gluposti koje radis, igraci na terenu izgledaju kao deca u skoli kad igraju bez ikakve taktike

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovoljno je da ode Ivanic koji je nepredvidive naravi,pa ludi Kanga na kojeg se ne mozes nikad osloniti, a Katai je odigrao svoje, nikad vise nece biti sto je bio(!) i Cergu ce preplaviti novi kulibalosi a budzet ce biti pun dzakova minusa, oko 100 M evra. Kako i koga da dovede,prevara vise ne igra kao sto to Cerga umela da radi ,pa posle kukuMilojka! Samo vi slusajte ludjaka Dajana Andjusa, kad se probudite donosicete vrece pune golova iz Evrope. Nisam baba Vanga ali moje karte igraju na Dijabatea i Rikarda…Nekoliko novih dobrih ulova i gotovi ste za narednih deset godina. Ko zna, mozda ispadnete iz SLS sa nekim sirim procesima koji su se nadvili nad Srbijicom! Evo vec osam godina jasete na narodnim jaslama, dosta bre,mrsss!Vi ste zlo srpskog sporta,opaki karcinom koji mora biti odstranjen ako se zeli preziveti. Ali, cini se vi bi radije umreti nego pasti pa ustati. Tu i tako vidim vass kraj!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cergi sledi daljni pad, jednostavno najbolji igraci su pokazali da nisu u stanju probiti plejof Lige sampiona i kvalifikovati se u nju. TO je smesteno u njihov mozak i sa njima nema Lige sampiona a ovaj slucaj za sledeci ciklus Evrope je izuzetak inace opet ne bi se kvalifikovali. Sa njima se samo moze brukati u Ligi sampiona ,sto je pokazala i slabja Liga Evrope.
    Gotovo sam siguran da Cergarka ne moze mnogo uraditi u zimskom prelaznom i ocekujem nastavak njenog pada. TO je potpuno realno a pritisak moranja biti prvi ,ocuvati lako stecenu pocetnu prednost ce je „ubiti“! Partizan je spreman da se uhvati u kostac sa njom i nije bez sansi. Naprotiv, Partizan ima vece sanse protiv nje bas sto nema sta da izgubi a Cerga lako moze da leti u nebo! I u samom Plejofu moguce je da opet krepucne i padne na dno sopstvenih ambicija. Neka samo kasne dve plate i poremetice se unutrasnja hemija, sto bi dodatno bio novi klip u umorne tockove ciganske kocije!
    Zivi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  4. Milojevicu, sram te bilo.
    Dosao si u Zvezdu znajuci vec to.
    Zbig straha od sopstvene pozicije igrao si na sigurivu sa starijim igracima,sto je sramota da ti predlazes promene u klubu.Ti si mozda razvojni trener ali ne i strateg.

    0
    0
    Odgovori
        • Dok je našoj komšinici Tvorze, Vulina, Vesića, Đurića, a sve pod patronatom prepodobnog AV, ne trebaju im nikakva pojačanja. Pa nisu ni ovih nekoliko godina uzeli titule na znanje i kvalitet, već im vlasnik AV dekretom obezbedio. Al jbg, nije mogao u Evropi, zato su je tamo punili redom po 5-6 kom.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter