8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IDEALNA SITUACIJA ZA CRVENO-BELE: Zvezdina velika želja nema klub, napadač je slobodan u izboru novu sredine!

Objavljeno: 08.11.22 u 18:47

Rus je raskinuo ugovor sa turskim timom!

Tokom leta pojavio se čitav niz informacija o potencijalnom prelasku čuvenog ruskog reprezentativca, Artjoma Dzjube, u redove Crvene zvezde.

U momentima kada su crveno-beli bili u potrazi za golgeterom Artjom je završio saradnju sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Nakon samo nekoliko meseci, igrač o kojem je otvoreno pričao i generalni dirketor Zvezde, Zvezdan Terzić, ponovo je slobodan.

Dzjuba je raskinuo ugovor sa turskom Adanom. Rus nije isplaćen u septembru i oktobru gde je odlučio da sporazumno raskine saradnju. Trener Vićenco Montela ga nije imao u ozbiljnijim planovima. Turci će plate golgeteru isplatiti početkom naredne kalendarske godine.

Sada se definitivno otvara situacija da Zvezda ‘umeša prste’ i pokuša da angažuje napadača, s obzirom da se dovođenje Kalife Kulibalija ispostavilo kao apsolutni promašaj.

0
0

8 Komentara

  1. Promasaj na promašaj.Da ima neko u vinklu u Zvezdi gradio bi tog malog Mijatovića uz Pešića do kraja prvenstva a ne kupovao potrošene igrače pa bili i za dž….

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter