10
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ZVEZDA PROZVALA PARTIZAN ZBOG PENALA KOJI NIJE DOSUĐEN TSC-U: ‘Kada se vrši pritisak, a u VAR sobi sedi Jovanović, kamere nisu potrebne!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 11:50

Crveno-beli uporedili dve sporne situacije!

U okviru 18. kola Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladali su TSC na neugodnom gostovanju. Nakon preokreta i mnoštva uzbuđenja, zahvaljujući fantastičnom pogotku Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca, crno-beli su slavili sa 2:3.

Jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, desni bek domaćeg tima, Miloš Cvetković, ubacio je loptu sa boka u šesnaesterac.Do nje je došao Luka Ilić, ali ubrzo je zaustavljen od strane iskusnog Ljubomira Fejse. Javnost je podeljena kada je u pitanju tumačenje Fejsinog starta. Postavlja se pitanje da li je nekadašnji as Benfike faulirao rivala, ili je start bio ispravan. Procenite sami!

Nije se dugo čekalo na reakciju iz tabora večitog rivala, Crvene zvezde. Zaposleni iz kluba sa ‘Marakane‘ podelili su snimak na Tviteru, na kojem se nalaze dve sporne situacije. Jedna je sa prethodnog večitog derbija, kada je dosuđen kazneni udarac za Partizan, nakon duela Kataija i Natha. Drugi snimak je upravo duel Fejse i Ilića sa jučerašnjeg duela, kada nije bilo reakacije ni sa terena, ni iz VAR sobe.

0
0

10 Komentara

  1. Cukaricki ne radi VAR Radnicki Nis 4min produzedak igra se 8 min aktivan rezultat 1:1 Radnicki Kragujevac faul Pesica u napadu laktom udara igraca svira se penal za Zvezdu kod aktivnog rezultata 0:0 Crveni za Kangu protiv Kolubare itd.
    Zato iz uprave opajdarske kurvetine tisina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ovi mogu da se oglasavaju posle Lalatovicevih izjava.Treba u misju rupu da se sakriju.
    Ili je mozda i Lalatovic partzanovac kao i Kokeza.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter