0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZADAR SAMLEO ZVEZDU ZA POLUVREME: Crveno-beli nemaju odgovor, Vildoza ne može sam!

Objavljeno: 07.11.22 u 18:40

Crvena zvezda u okviru šestog kola AdmiralBet ABA lige dočekala je na svom terenu tim Zadara, a rezultat nakon 20 minuta košarke jeste 41:52.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Košarkaši Crvene zvezde na svom terenu sredinom drugog kvartala gubili od Zadra rezultatom 19:33, uz odličan šut sa distance obe ekipe. Gosti su pogodili čak osam trojki, od toga Jordano jednu uz zvuk sirene prve četvrtine, a s druge strane Lazarević i Nedović su pogodili po dva šuta za tri poena.

Ipak, domaći su nakon velikog pada podigli ritam odbrane, pa su uspeli da smanje prednost gostiju, ipak to nije dugo trajalo pa je u finišu poluvremena Zadar opet pobegao na dvocifrenu prednost.

 

Kod domaćina jedini zapaženi pojedinac jeste Luka Vildoza koji već flertuje sa dabl-dabl učinkom, ima devet poena i sedam asistencija, dok se kod gostiju najviše istakao Jordano sa 14 poena, odnosno četiri trojke.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter