1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VLADA JOVANOVIĆ PRED ZADAR: Svaki meč nakon teške utamice u Evroligi je izazov!

Objavljeno: 07.11.22 u 12:56

Trener košarkaškog kluba Crvena zvezda, Vladimir Jovanović, izneo je svoja očekivanja pred duel šestog kola ABA lige u kom će crveno-beli dočekati Zadar.

„Ekipa Zadra je sjajno počela novu sezonu u ABA ligi sa tri pobede. Vodi ih iskusan trener, ekipa je tako selektirana, visoki su, vrlo čvrsti kao tim koji igra sa mnogo kontranapada… Sigurno da na prvom mestu moramo da odgovorimo istom merom na energiju koju će pokazati naš protivnik i da ih uvedemo u naš ritam. Uz prednost domaćeg terena, to je put koji vodi kao dobrom rezultatu“ započeo je Jovanović, pa dodao:

„Očekuje nas utakmica sa iskusnom ekipom koja zna da igra mečeve u ABA ligi, predvođena dobrim i vrlo iskusnim trenerom. Svaki meč nakon teške utamice u Evroligi je izazov, ali naše je da odigramo čvrsto, dobro i dođemo do važnih bodova koji će nam značiti u nastavku” zaključio je trener Zvezde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Crvena zvezda do sada ima maksimalan učinak u ABA ligi, a priliku da nastavi seriju pobeda imaće večeras od 18 časova, kada će dočekati hrvatskog predstavnika.

Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter