7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORNA SITUACIJA IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Da li je TSC oštećen za penal protiv Partizana? (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 08:15

Veoma uzbudljiv duel u Bačkoj Topoli!

Fudbaleri TSC-a ugostili su aktuelnog vicešampiona naše zemlje, ekipu Partizana, u utakmici 18. runde Mozzart bet Superlige Srbije. Gosti iz Humske su nakon preokreta i velike borbe, maestralnim pogotkom Slobodana Uroševića, došli do pobede od 2:3.

Spektakularnu fudbalsku predstavu u režiji dva kluba posmatrala je publika na TSC Areni, ali i brojni ljubitelji domaćeg fudbala putem malih ekrana.

Jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, desni bek domaćeg tima, Miloš Cvetković, ubacio je loptu sa boka u šesnaesterac.Do nje je došao Luka Ilić, ali ubrzo je zaustavljen od strane iskusnog Ljubomira Fejse. Javnost je podeljena kada je u pitanju tumačenje Fejsinog starta. Postavlja se pitanje da li je nekadašnji as Benfike faulirao rivala, ili je start bio ispravan. Procenite sami!

0
0

7 Komentara

  1. verovatno ni igraci TSC ne znajufudbalska pravila jer se niko nije bunio cak ni Ratkov koji je prvo odbio loptu pa ga je na ispruzenu nogu FEjsa ocepio.To izgleda nesto smeta samo navijacima NAJSRBSKIJEG kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo na loptu ide Ratkov, sto je manje bitno, a start ne moze biti ispravan, jer Fejsa i nema kontakt sa loptom. Pritom gazi po nozi Ratkova, a svedoci smo u proslosti gomile penala za Partizana sa dosta blazim kontaktom. Eto recimo uzmite derbi kao primer ili recimo onaj penal mislim da je bio Radnicki pre par sezona. 86 minut igrac Radnickog ispucava loptu i onda nagazi Urosevica…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter