2
Evrokupovi

Foto: Twitter/@europacnfleague

PARTIZAN IZVUKAO ZVEZDINOG DŽELATA: Šerif ponovo u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.22 u 14:28

Nije se uslišila želja Gordana Petrića da crno-beli izvuku Lacio, dobili su manje atraktivnog, ali ni malo naivnog rivala u šesnaestini Lige konferencija.

Jedini srpski, ali i klub iz regiona koji je uspeo da prezimi u Evropi jeste Partizan, a sada je saznao i rivala u šesnaestini finala. U pitanju je Šerif iz Tiraspolja, šampion Moldavije koji je u prošloj sezoni izbacio Crvenu zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, crno-beli imaju u lepom sećanju ovog rivala, jer su bili bolji u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2005. godine, tačnije, u drugom kolu, a tada je naš klub slavio i u Beogradu i u Moldaviji minimalnim rezultatom – 1:0.

Ostali parovi šesnaestine finala LK:

Karabag (Azerbejdžan) – Gent (Belgija)

Trabzon (Turska) – Bazel (Švajcarska)

Lacio (Italija) – Kluž (Rumunija)

Bode Glimt (Norveška) – Leh (Poljska)

Braga (Portugalija) – Fjorentina (Italija)

AEK (Kipar) – Dnjepar 1 (Ukrajina)

Šerif (Moldavija) – Partizan (Srbija)

Ludogorec (Bugarska) – Anderleht (Belgija)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prvi meč biće odigran u Tiraspolju 16. februara, dok je revanš meč na programu nedelju dana kasnije, tačnije 23. februara, kada će Partizan dočekati Šerif u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. KRALJU POJACAJTE SREDNJI RED I POLUSPIC. OVO SAD JE SLABO .
    MORA DOBAR ISKUSAN DESNI BEK I HALFOVI. TRKACI KORPULENTNI. DOSTA JOVICI TERZICI PANTICI SITNI DUSU NEMAJU ZA JAK EVRO TEMPO .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter