0
Ostali sportovi

Nikola Stojic (R) Andrea Arsovic (C) and Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

OGLASIO SE NAPADNUTI TRENER PARTIZANA: ‘Skočio je i ničim izazvan počeo da me napada!’

Objavljeno: 07.11.22 u 20:54

Prosto je neverovatno da se ovakve stvari i dalje događaju.

Ogroman skandal dogodio se u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, gde je, napadnut trener veslača Partizana, Nikola Stojić, javlja taj klub.

Kako je VKP objavio, Stojić je napadnut od strane predsednika IO VSS Dušana Kovačevića, koji ujedno obavlja i funkciju sportskog direktora Veslačkog kluba Crvena zvezda.

‘Dušan Kovačević je uleteo u kancelariju generalnog sekretara Antića, s kojim sam ja pričao oko pola sata pre toga, vezano za pripreme i nabavku neke opreme i drugih nekih stvari. Uleteo je euforično i seo pored njega i počeo s njim da se dogovara. Rekao sam da sačeka da završimo, on je samo skočio, ničim izazvan, skočio na mene i počeo da napada. Nisam se branio, niti uzvraćao.’ – rekao je Stojić i odmah potom dodao:

‘Divljački se poneo, on je imao takve ispade u ovom svetu i sa nekim trenerima u svom klubu, nije mu prvi put da napadne nekog.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter