0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

NEKO ĆE MORATI KUĆI VEĆ NAKON OSMINE: Liverpul ili Real, PSŽ ili Bajern! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.22 u 12:37

Obavljen je žreb za osminu finala Lige šampiona, a već sada ćemo gledati reprizu prošlosezonskog finala.

Da podsetimo, plasman među 16 najboljih u Evropi izborila su po 4 engleska i nemačka kluba, 3 italijanska, 2 portugalska i po jedan španski, francuski i belgijski klub. Upravo Real Madrid i PSŽ imaju veliki teret na leđima, odnosno da osvetlaju obraz svojim državama, a ni malo im neće biti lako. Ubedljivo najveći derbi osmine biće duel kojim je završena prošlosezonska Liga šampiona, odnosno dvomeč između Real Madrida i Liverpula.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Drugi derbi, svakako je duel šampiona Nemačke i Francuske, a Parižani sigurno proklinju pravilo zbog kojeg su završili na drugom mestu na tabeli… Da podsetimo, Benfika je bila prvak njihove grupe, jer su imali isto bodova, isti međusobni skor, ali je portugalski predstavnik imao više postignutih golova na gostovanjima. Pored ova dva sudara titana, svakako da će biti zanimljivo i u ostalim dvomečima.

Parovi osmine finala LŠ:

Lajpcig – Mančester Siti

Briž – Benfika

Liverpul – Real Madrid

Milan – Totenhem

Ajntraht – Napoli

Borusija Dortmumnd – Čelsi

PSŽ – Bajern

Inter – Porto

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter