0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAJLO ILIĆ: Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 15:14

Mladi štoper Partizana, Mihajlo Ilić, u utakmici 18.kola Mocart bet SLS prvi put je igrao seniorsku utakmicu kao starter, među prvih jedanaest u timu Gordana Petrića.

Kako se on osećao u duelima sa napadačima protivničkog tima, ali i u zadnjoj liniji sa iskusnim Vujačićem i Saničaninom, mladi Ilke, kako ga saigrači zovu, govorio je za sajt Partizana.

„Kroz rad sa prvim timom polako sam se uklapao i shvatio obaveze na glavnoj sceni, koje se prilično razlikuju od nastupa u omladinskom sastavu. Odgovornost je ogromna, a debi od starta u Bačkoj Topoli je za mene bio veoma važan. Nisam imao strah već ogroman motiv da se pokažem, da se borim u dresu Partizana sa ciljem da zajedno dođemo do uspeha!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Jurili smo minus i najvažnije je da smo uspeli da pobedimo. Međutim, potrebno je vremena da se uklopim u novi sistem sa tri štopera. Za početak sam zadovoljan, a trudiću se da budem još bolji. Imam 19 godina i deo sam velikog kluba. Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti.

Dueli sa brzim igracima TSC-a nisu bili laki. Meni je važno da sam imao podršku saigrača. Imam sjajan odnos sa Fejsom, koji je mnogo toga prošao u karijeri i rekao mi je da idem korak po korak. A na terenu najveću podrsku imao sam od kolega iz zadnje linije pored kojih sam se osećao sigurno.
Pred nama je mnogo obaveza, a ja verujem u nove zajedničke uspehe!“ rekao je mladi i talentovani defanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter