1
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JUSUP ZNA RECEPT ZA ZVEZDU: Ovo je lepota košarke, najveća pobeda u ovoj sezoni!

Objavljeno: 07.11.22 u 20:19

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi pred svojim navijačima od Zadra i tako defakto se našli u ogromnom zaostatku u odnosu na Partizan, jer su uspeli da izgube od „slabijeg“ rivala, i to na domaćem terenu. Rezultat na kraju meča bio je 96:98.

Trener Zadra, Danijel Jusup, nakon meča rekao je sledeće.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Da vam pravo kažem, nismo se nadali ovakvom rezultatu. Zvezda je igrala u petak, mi smo igrali tešku utakmicu u petak. Osim toga, ne koristimo Božića.  Došli smo ovde da spašavamo živu glavu. Kada si sam, proitiv Zvezde pali, ne čekaj. Dečki su imali dobar šut, sa velikim procentom za tri poena. BVidim da smo bili bolji i u skoku. Presrećan sam, šta reći. Gledao sam da je bilo 16:2 u međusobnom skoru. Srećan sam da je ovo treća pobeda i da sam ja na čelu te ekipe – istakao je Jusup i dodao:

– Super je osećaj. Presrećni smo. Došli smo skromno. Međutim, kada se utakmica otvori, to je košarka i lepota košarke. Ušli su neki šutevi. Čestitam momcima, ovo treba izdržati do kraja. Igrali smo protiv evroligaške ekipe, ovo je najveće pobeda u ovoj sezoni.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg…LAKO je tebi ‘Alhemicharu’ da carash plaqiyat Coor***VU, uz to cRVENU FENJERASAhICU, AL’ videcemo vass protiv Zocovog EVROPSKOG KK Partizana, osveticemo ove ‘nashe’ potoorice naturalizoVAne, JBG-a.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter