1
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOVANOVIĆ JE UVEK OPTIMISTA, ALI IPAK: Mislili smo da će se predati, ušli smo mekano u meč!

Objavljeno: 07.11.22 u 20:34

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi pred svojim navijačima od Zadra i tako defakto se našli u ogromnom zaostatku u odnosu na Partizan, jer su uspeli da izgube od „slabijeg“ rivala, i to na domaćem terenu. Rezultat na kraju meča bio je 96:98.

 Čestitam Zadru, došli su bez Luke Božića i pomislili smo da će da se predaju. Krenuli smo utakmicu u tom stilu, mekano, bez koncetnracije. Nismo našli rešenja na mečap i takvu odbranu, šutirali sm odosta za tri poena. Nismo imali energiju da trčimo nazad, da branimo, napadali su nas u leđa celu utakmicu i pravili su nam probleme. Težak poraz na domaćem terenu, neočekivan, i za dobru analizu i da vidimo šta ćemo dalje – započeo je trener Zvezde svoje izlaganje, koji je potom otkrio da će Dobrić i Mitrović otići na okupljanje reprezentacije.

– Zna se da će Dobrić i Mitrović da budu od večeras sa reprezentacijom, kadrovska situacija je takva, Marković nije mogao da igra ovu utakmicu, imao je problem. Imamo nekih kadrovskih problema, ali to nije izgovor za ovo večeras. Za narednu utakmicu ćemo videti šta ćemo i kako ćemo igrati.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

– Ja o tome upravo i pričam, trener je kriv za ovakvo izdanje ekipe i za ovakvu energiju, ja prihvatam na sebe ono što je evidentno je da ste vi u pravu kako smo izašli na teren. Priprema utakmice je bila takva da smo odradili trening tri puta jači nego današnja utakmica, e zašto nismo to i danas, to je za analizu, to je ono što je na meni.

– On je dečko koji se vratio iz povrede, dobro je trenirao, igrao je 10 minuta u kontinuitetu, ideja je bila da ga vraćamo u takmičarsku formu i da ga uključimo u rotaciju, ono čime nisam zadovoljan je to da kao mlad igr mora da igra s boljom energijom i koncentadcijom, on to može da uradi, nije on jedini i ostatak ekipe je bio takav. Loše je što se uklopio u takvu igru. Ti mlađi igrači treba da tom nekom velikom energijom „zaraze“ i ove iskusnije. Ali je bilo obrnuto.

Za kraj, Jovanović je rekao.

– Videćemo, ja sam uvek optimista po prirodi, večeras ništa nije pozitivno u ovom porazu, ne bi bilo ni da smo ubacili šut i pobedili, ono što nije dobro treba da ispravljamo i to je to.

0
0

1 Komentara

  1. J’bote poontersi, tj. ex “qani, toliko ste tuzni (citaj-ruz.ni), da ce vASS POP ‘prekrsti.ti’ s’pishtoljem na ‘vodu’..!!!??? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter