0
Ostali sportovi

FOTO:

IMA 71 GODINU, ALI I 75 MILIONA DOLARA U DŽEPU: Pogledajte reakciju dobitnika jedne od najspektakularnijih opklada u istoriji! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 08:31

Voljeni klub mu je doneo pravo bogatstvo!

Novi šampion američke bejzbol lige (MLB) je ekipa Hjuston Astrosa! Klub iz Hjustona je nadigrao Filadelfiju sa 4:1, te u finalnoj seriji slavio sa 4:2 u trijumfima.

Osvajanjem lige obradovali su sve svoje navijače, a jednog posebno. U pitanju je 71-godišnji milioner, Džim Mekingvejl, koji je zahvaljujući pobedi svog tima zaradio 75 miliona dolara. Pre pola godine Džim je uložio 10 miliona dolara da će Astrosi osvojiti MLB titulu.

Upravo to se i dogodilo. Njegova reakcija na samom stadionu oduševila je mnoge, a snimak je ubrzo preplavio društvene mreže.

Mekingvejl se bavi trgovinom nameštaja, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 350 miliona dolara. Poznat je kao veliki ljubitelj kladionice, a sada će definitivno imati ogroman budžet za to zadovoljstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter