0
ATP

Foto: Twitter/@NickKyrgios

HOTSPORT SAZNAJE: Evo zbog čega je Kirjos najavio duel sa Đokovićem!

Objavljeno: 07.11.22 u 13:27

Australijanac je reagovao u prepoznatljivom stilu!

Tokom jutra gotovo svi srpski mediji preneli su informaciju da je Nik Kirjos najavio dolazak u Beograd i meč sa Novakom Đokovićem u srpskoj prestonici.

Novak i ja ćemo sledeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo“, napisao je Kirjos odgovarajući na pitanja fanova putem društvene mreže Instagram.

Mnogi su pomislili da je u pitanju duel revijalnog karaktera, ali kako HotSport saznaje reč je o potpuno drugačijem događaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prestižni ATP turnir, Serbia Open, prvi put će ove godine biti održan u Banjaluci. Turnir se seli u Republiku Srpsku.

Prema informacijama koje smo dobili od izvora bliskim organizatoru, generalni direktor turnira, Đorđe Đoković, izrazio je želju da upravo Nik Kirjos bude jedan od učesnika. Kirjos jeste najavio dolazak, definitivno ishitrenom reakcijom, kako i doliči njegovom temperamentu, ali pregovori su tek u početnoj fazi.

U narednom periodu biće više informacija o potencijalnom dolasku Australijanca u Banjaluku, a nema sumnje da publiku očekuje pravi spektakl u slučaju da žreb spoji Đokovića i Kirjosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter