2
Evrokupovi

from left Svetozar Markovic Marko Zivkovic Queensy Menig Igor Vujacic Hamidou Traore Fousseni Diabate Ricardo Gomes celebrate Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

EVO KADA PARTIZAN IDE NA MOLDAVCE: Crno-beli saznali termine utakmica sa Šerifom!

Objavljeno: 07.11.22 u 16:12

Jedini srpski, ali i klub iz regiona koji je uspeo da prezimi u Evropi jeste Partizan, a sada je saznao i rivala u šesnaestini finala. U pitanju je Šerif iz Tiraspolja, šampion Moldavije koji je u prošloj sezoni izbacio Crvenu zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

Poznati su i termini odigravanja utakmica crno-belih, koji jure da izjednače prošlogodišnji uspeh u trećem po sanzi evropskon takmičenju. Najpre 16. februara gostovati u Moldaviji, a sedam dana kasnije potražiti prolaz u Beogradu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Partizan je, podsećamo, izašao kao drugoplasirani iz grupe sa izuzetno jakim Nicom i Kelnom, te nezgodnim Slovackim, pa je tako izborio plasman u šesnaestini finala Lige konferencija.

 

0
0

2 Komentara

  1. Mislim, da je Šerif slabiji nego prošle godine, razlog je rat u susedstvu i tenzije koje rat uzrokuje, pogotovo što nisu svi stranci u timu.
    Partizan ima odličnu šansu, ako budu igrali kao protiv Kelna, imaju dobru priliku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter