0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA LEČI RANE IZ EVROPE: Mladost danas gostuje na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.22 u 10:22

Crvena zvezda danas dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana na Marakani, a meč će startovati u 15 časova i 30 minuta.

Za crveno-belima je teška evropska nedelja, u kojoj su morali da se suoče sa realnošću, odnosno da im treba još dosta da dođu do nivoa ekipa poput Monaka… Imaće Zvezda još mnogo da razmišlja do sledećih evropskih izazova, ali ono što joj je sada najbitnije, jeste da po šesti put za redom odbrani šampionsku titulu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ove sezone, šampion Srbije je slavio protiv Mladosti u Lučanima u 3. kolu, a tada su pogađali Milan Pavkov i Stefan Mitrović za Zvezdu, dok je jedini, utešni gol za domaćina na tom meču postigao Nikola Leković.

Crveno-beli imaju sedam bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, a do kraja jesenjeg dela, ostalo je još jako malo, tačnije nedelju dana. Prvo će u toku nedelje biti odigrani zaostali mečevi Crvene zvezde i Partizana, dok je poslednje kolo za jesenji deo sezone zakazano za sledeću nedelju. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na Arena Sport Premium 1, kao i na B92 od 15 časova i 30 minuta. Takođe, Zvezdin studio pred, za vreme i nakon meča, startuje u 15 časova, a možete ga pratiti na Zvezda TV-u, kao i jutjub kanalu istoimene televizije.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter