0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VODI CRVENA ZVEZDE: Nakon rikošeta i konfuzije, Katai uneo loptu u mrežu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.22 u 15:49

Crvena zvezda danas od 15.30 časova na svom terenu dočekuje lučansku Mladost, a u tom duelu crveno-beli traže potvrdu jesenje titule. Jedno veliko iznanađenje je viđeno u prvoj postavi, jer će na terenu od prvog minuta biti Azarov, dok Ivanić neće biti u prvih 11.

FOTO: Screenshot

Izuteno poražavajuća činjenica jeste da i pored nešto lošijih vremenskih uslova, ali i ispadanja crveno-belih iz Evrope, na tribinama nema ni 1000 ljudi, što je pomalo paradoksalno jer u periodu kada Evropa nije bila ni na vidiku, a trofeji su bili misaona imenica, bilo je redovno između 20.00030.000 ljudi.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Jedini koji su koliko toliko opravdali epitet najvatrenijih navijača u Evropi jesu Delije, koji su praktično jedini prisutni na celom stadionu.

Crvena zvezda je povela nakon nepunih 15 minuta, jer je Kings Kangva najpre šutirao i pogodio stativu, potom se lopta odbila do Bukarija koji je vratio na povratnu Srniću, pa je nakon blage konfuzije lopta došla do Pešića, koji je uputio centaršut, a Katai je prosto uneo loptu u mrežu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter