0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

MEGA KONAČNO STIGLA DO PRVE POBEDE: ‘Studenti’ ispraćeni sa 27 razlike! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.22 u 14:12

Veoma bitna pobeda za Megu, koja je dosta loše otvorila sezonu!

Košarkaši Mega MIS-a upisali su prvu pobedu u sezoni (1-5), pošto su u Hali Sportova Ranko Žeravica savladali SC Derby 101:74 (20:15, 18:17, 32:16, 31:26).

FOTO: ABA liga

Izabranici Marka Baraća su nešto sporije otvorili utakmicu šestog kola ABA lige, ali su sredinom prvog kvartala uhvatili zalet, došli do preokreta i u nastavku susreta strpljivo gradili prednost. Pre svega zahvaljujući sjajnoj odbrani, košarkaši Mege su treću deonicu otvorili serijom 13:0 i napravili ključnu zalihu, koju su do kraja konstantno uvećavali za ubedljiv trijumf protiv Studentskog centra (2-4).

Pobednički sastav je sa 20 poena i šest skokova predvodio Matej Rudan, dok je Danko Branković brojao do 17, uz šest uhvaćenih lopti i dve blokade. Odlična rola i Andrije Grbovića koji je dodao 16 poena, kao i Luke Cerovine koji je dodao 15. Dragan Milosavljević je dao ključan doprinos početkom trećeg perioda i susret okončao sa 15 poena i osam skokova.. Dvocifren je sa 10 poena na kraju bio i Malkolm Kazalon.

Sa druge strane najefikasniji Danilo Tasić sa 21 poenom, dok je 17 dodao Mario Drežnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter