4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Biće opet da sam pustio Partizan!’

Objavljeno: 06.11.22 u 23:45

Imaju za čim da žale!

Fudbaleri Partizana savladali su TSC na neugodnom gostovanju u Bačkoj Topoli rezultatom 2:3, u okviru 18. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Vodili su domaći od prvog minuta, uspeli su da poravnaju rezultat nakon Partizanovog preokreta, ali nisu mogli da zaustave bombu Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca u finišu meča.

‘Ostaće žal mojim igračima za ovom utakmicom. Prvo poluvreme je bilo fenomenalno sa naše strane, kada analiziram vruće glave onoliko kako mogu. Primili smo gol iz jedne šanse u prvom poluvremenu, pa smo primili gol iz odbitka gde nisam video šta se desilo i na kraju smo primili gol iz slobodnjaka. Nemam pojma ni kako bismo odbranili ta dva gola, ne vidim šta smo tu mogli bolje.’ – rekao je Lazetić i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Gol koji smo primili na kraju poluvremena nas je poremetio i usmerio energiju na stranu Partizana. U drugom delu se to okrenulo, Partizan je preuzeo inicijativu, mi nismo dolazili do prostora i do igre. Nije bilo nekih izrazitih šansi, dobro smo se branili. Onda izgubljena lopta, prekid i majstorstvo. Znali smo da možemo u svakom trenutku da primimo gol, ali to su Zvezda i Partizan. Momci su posle tri meseca izgubili utakmicu, ne mogu stvarno ništa da im zamerim. Biće sada Lazetić pustio Partizan, ali to je ovde i normalno.’ – reči su šefa stručnog štaba tima iz Bačke Topole, koji nije skrivao ciljeve kluba, a to je mesto u Evropi naredne sezone:

FOTO: STARSPORT

‘Nama je cilj Evropa, trebalo je vremena igračima i klubu da prihvate to. Imamo sve uslove i sada je normalno da mi budemo veći, da ne izgubimo 14 utakmica i pobedimo deset. To je kao normalno, ali nije, nije to ni jednostavno. Mi ćemo se potruditi da obezbedimo sebi Evropu i verujemo da možemo. Prošle sezone smo izgubili od Vojvodine, ja sam rekao da ćemo se vratiti bolji i mislim da jesmo bolji to i pokazujemo. Tek smo na pola puta.’ – zaključio je Lazetić.

0
0

4 Komentara

  1. Mozda i ne bi bilo toliko ocigledno, da si recimo pomenuo koliko si ostecen na ovom mecu. Da si recimo igrao protiv Zvezde i bio ostecen na nacin na koji si bio sinoc, pretio bi vesanjem ispred Terazija… a ne to radi onaj drugi borac za pravdu i srpski fudbal. Joj svi ste isti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter