3
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Dejan Joveljic celebrates after scoring a goal with El Fardou Ben Nabouhane Marko Gobeljic Milan Pavkov and Milos Vulic (R) Beograd, 16.04.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DETONACIJA U LJUTICE BOGDANA: Milan Pavkov ponovo u Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 06.11.22 u 21:45

Kakav bi to povratak bio!

Crvena zvezda blizu je dovođenja Milana Pavkova! Nakon što je letos napustio tim i otisnuo se u Saudijsku Arabiju, sada bi mogao da se vrati na ‘mesto uspeha’, prenosi Kurir.

On se nakon brodoloma protiv Makabija iz Haife otisnuo u Saudijsku Arabiju, gde je branio boje Al Fejha. Ipak, nije sve išlo tako sjajno, jer su mu ostali dužni određenu svotu novca. Milan se nalazi na odmoru u rodnom Begeču i nama nameru da se vrati u Al Fejhu.

Crvena zvezda je već u pregovorima sa njim i očekuje se da već od januarskog prelaznog roka bude novi-stari fudbaler tima iz Ljutice Bogdana.

U dresu Crvene zvezde odigrao je 152 utakmice, postigao 60 golova i upisao preko 20 asistencija.

I to baš na današnji dan, godišnjicu utakmice sa Liverpulom.

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. „Reklamaciya’ OBICHNO traye 2 godine, aLi Saudijci ni 6 meseci ne mogu da ‘izdrze/docekaju da prodju..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter