0
Košarka

Foto: Twitter/@nuggets

DENVER PREGAZIO SPARSE: Jokiću za 26 minuta igre falilo 4 skoka za tripl-dabl! (FOTO)

Objavljeno: 06.11.22 u 08:36

Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem, upisali su šestu pobedu ove sezone iz 10 odigranih mečeva, a ovoga puta savladan je San Antonio rezultatom 126:101.

Furiozno su krenuli izabranici Majka Melouna na startu utakmice, pa je tako prva četvrtina završena rezultatom 40:27 u njihovu korist i već tada se znalo da će Denver lako doći do nove pobede. U dugačkim NBA sezonama, svakako da su potrebni ovakvi mečevi, kako bi se glavni igrači što bolje odmorili za predstojeće izazove, odnosno da bi košarkaši sa manjom minutažom probali da se nametnu.

Denver je do kraja prvog poluvreme povećao prednost, pa se tako na pauzu otišlo sa +19 – 70:51. Zanimljivo je to što je domaća ekipa sinoć bila jedina u NBA ligi, koja je slavila u svim četvrtinama, pa ne čudi što je razlika na kraju meča bila čak 25 razlike – 126:101. Najefikasniji u ekipi Denver Nagetsa, bio je Hajlend sa 24 poena, pratio ga je naš Nikola Jokić, koji je postigao 21 poen, upisao 10 asistencija i uhvatio 6 skoka. Sve to je uspeo za svega 26 minuta igre, a u poslednjoj četvrtini srpski centar nije ni ulazio na teren. Sa druge strane, u gubitničkoj ekipi, najviše poena ubacili su Keldon Džonson – 25 i Devin Vejsel – 20.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter