1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANAS JE NA PROGRAMU DERBI KOLA: Partizan gostuje u Bačkoj Topoli! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.22 u 11:43

Fudbaleri Partizana u osamnaestom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Crno-beli ulaze u ovaj meč raspoloženi, jer su u nedelji za nama izborili evropsko proleće i čekaju svog rivala u šesnaestini finala Lige konferencija. Međutim, koliko god da dobro ide Partizanu na međunarodnoj sceni, on zaostaje za Zvezdom čak 7 bodova u domaćem prvenstvu i više nema pravo na kiks, a upravo im je današnji rival, na čelu sa Žarkom Lazetićem „otkinuo“ dva boda u Beogradu.

Nakon trećeg kola u kom su vicešampion Srbije i klub iz Bačke Topole remizirali bez pogodaka na stadionu u Humskoj, Partizan je zaostajao već 4 boda za Zvezdom, a u međuvremenu se ta cifra povećala za 3. Ukoliko žele da zadrže priključak, crno-beli ne smeju da dozvole sebi novi kiks. Da podsetimo, pre dve nedelje je Javor uspeo da odnese bod iz Beograda, kada je rezultat bio 3:3.

Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

  1. Partizan mora respektovati protivnika i njegovu poziciju na tablici, ali mora odigrati u skladu sa svojim imenom i činjenicom da su samo dva kluba iznad ove lige po kvalitetu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter