15
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

DA LI SU ZVEZDINI „BANDWAGON“ NAVIJAČI!? Nema evropskog proleća, nema ni 1000 ljudi na tribinama! (FOTO)

Objavljeno: 06.11.22 u 15:31

Crvena zvezda danas od 15.30 časova na svom terenu dočekuje lučansku Mladost, a u tom duelu crveno-beli traže potvrdu jesenje titule. Jedno veliko iznanađenje je viđeno u prvoj postavi, jer će na terenu od prvog minuta biti Azarov, dok Ivanić neće biti u prvih 11.

FOTO: Screenshot

Izuteno poražavajuća činjenica jeste da i pored nešto lošijih vremenskih uslova, ali i ispadanja crveno-belih iz Evrope, na tribinama nema ni 1000 ljudi, što je pomalo paradoksalno jer u periodu kada Evropa nije bila ni na vidiku, a trofeji su bili misaona imenica, bilo je redovno između 20.00030.000 ljudi.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Jedini koji su koliko toliko opravdali epitet najvatrenijih navijača u Evropi jesu Delije, koji su praktično jedini prisutni na celom stadionu.

0
0

15 Komentara

  1. Kapitalizam je surov boggati samo grabe sebi no limit(vidi Ukrajinu).Koliko Zvezda tlači ovu sirotinju oko sebe,tako je i ona sirotinja kad ide preko granice,Di je tu sport samo 5% čisti biznis,korporacije.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ne ne mož loše čovek da se provde na mladoati iz lučana.. Danas došao samo onaj ko ima korist od kluba i ovih što im slepo veruju kako su oni tu gistro iz ljubavi. Toliko je sve to trulo da treba jedan veliki reset, a realno je i smorilo sve to više toliko sporta svaki dan da se više ljudima smučilo svo to pranje kriminalnih para i srećom rekao bih da je uskoro kraj sporta kao takvog, poslednji udarac fudblu predstoji u kataru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter