7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VREME JE ZA REZIME: Evo koliko je Crvena zvezda zaradila novca od takmičenja u Evropi!

Objavljeno: 05.11.22 u 08:41

Moglo je to biti znatno više.

Poraz od Monaka, jasno je označio kraj evropske avanture za izabranike Miloša Milojevića i apsolutni fokus na domaće prvenstvo. Ipak, dve pobede u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i sama borba u kvalifkacijama, donela je klubu vrlo dobru zaradu.

Kada se sve stavi na papir, srpski šampion je od takmičenja u Evropi prihodovao 12.746.000 evra. Da je kojim slučajem Zvezda uspela da iznenadi Monako i da trijumfuje, zaradila bi znatno više novca, jer bi dobila i bonus za plasman u Ligu konferencija.

FOTO: STARSPORT

Ipak, domaća ekipa je potpuno zasluženo slavila sa 4:1, a na crveno-belima je sada da prebace fokus na Mozzart Bet Superligu Srbije, o čemu je govorio i trener Miloš Milojević nakon ispadanja iz Evrope.

Takođe, ne treba zaboraviti, da će Srbija imati direktno mesto u Ligi šampiona u narednoj sezoni, što će umnogome uticati da Zvezda nadograđuje postojeći tim i pokuša da osvoji titulu prvaka države.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

7 Komentara

  1. Bolje da ne igramo prolece u Evropi ako treba da se igra konferencija koje je to takmicenje, to je evropska beton liga

    0
    0
    Odgovori
  2. JBG. „FALI’ im sLovo „P“, tj. da P’rezime’ u Evropi, ALI, uprkos ogromnoj pomoci drz., qasspROMa, trud.nica i de.ce, starih i bole.snih, qLadnih i uboqih i raznih izmislje.nih ‘sponzo.ra’ (neprestani rad bancomata..)itd itd itd raspaLa ALI protezirana Coor***VA NIJE USPELA DA P’rezimi’ ..SMRZLA SE KO POSLEDNJA*****. KAO shwabe pred Rusiyom uprkos Adolf TITLEROVOM IMAGINARNOM SLIKOM U „SVOJOJ GLAVI“ DA SU NEPOBEDIVI (podseca me na ..)..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • E moj magarce a ko je doneo direktan plasman u LŠ?
      Da nisi ti kurvice i tvoj Partizan?
      Nisi nego Zvezda koja je 6 godina prezimljavala u EVROPI ze redom!
      O tome ti mozes da sanjas samo!
      Ajde bre nije te sramota…ne mozete Slovacko da pobedite i to kuci!!!.
      Obraz tvoj je djon!

      0
      0
      Odgovori
    • Ustašoid ponovo kmekeće i lementira..
      Mnogo ga boli što Bikčanja neće bit’ precednik saveza jer su sve nade polagali u govedo.
      Ovo im beše jedina nada da se plasiraju u Ligu šampiona jer kroz kvalifikacije to ne mogu nikako.
      Savršeno im ide u kupu Slaviše Trajković Đanija..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter