FOTO: Twitter/@BrooklynNets
in ,

SKANDAL TRESE NBA LIGU: Kajri Irving suspendovan zbog mržnje prema Jevrejima!

Kajri Irving, košarkaš Burklin Netsa suspendovan je na minimalno pet utakmica neigranja, uz mogućnost produžetka tog perioda usled antisemitizma.

On je na društvenim mrežama podelio link za jedan film koji u sebi sadrži mržnju ka Jevrejima. Mnogi su se oglasili povodom ovoga, a među njima je i sam klub.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

„Tokom poslednjih nekoliko dana pokušavali smo da pomognemmo Irvingu da razume koliko su njegove reči i deal opasni i štetni. Mislili smo da je eudikacioni put bio ispravan i da smo napravili napredak u zajedničkom radu protiv mržnje i netolerancije. Sada smo uvereni da je suprotno, Kajri je tokom konferencije za medije odbio da nedvosmisleno odbaci antisemitska uverenja, kao i da prihvati da u spornom filmu ima materijala mržnje. To nije bio prvi put da je imao priliku, ali nije uspeo da to objasni“, navodi se u klupskom saopštenju.

 

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

SAŠA OBRADOVIĆ UPUTIO POSEBNE REČI ZVEZDI: Svima će praviti probleme, nikada se ne predaju!

MOGUĆE DA ĆE U RAZVOJNU LIGU: Srpski košarkaš otkrio šta misli o tome!