0
Košarka

FOTO: Twitter/@BrooklynNets

SKANDAL TRESE NBA LIGU: Kajri Irving suspendovan zbog mržnje prema Jevrejima!

Objavljeno: 05.11.22 u 12:15

Kajri Irving, košarkaš Burklin Netsa suspendovan je na minimalno pet utakmica neigranja, uz mogućnost produžetka tog perioda usled antisemitizma.

On je na društvenim mrežama podelio link za jedan film koji u sebi sadrži mržnju ka Jevrejima. Mnogi su se oglasili povodom ovoga, a među njima je i sam klub.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

„Tokom poslednjih nekoliko dana pokušavali smo da pomognemmo Irvingu da razume koliko su njegove reči i deal opasni i štetni. Mislili smo da je eudikacioni put bio ispravan i da smo napravili napredak u zajedničkom radu protiv mržnje i netolerancije. Sada smo uvereni da je suprotno, Kajri je tokom konferencije za medije odbio da nedvosmisleno odbaci antisemitska uverenja, kao i da prihvati da u spornom filmu ima materijala mržnje. To nije bio prvi put da je imao priliku, ali nije uspeo da to objasni“, navodi se u klupskom saopštenju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter