0
Evroliga

Sasa Obradovic Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda- Monaco Monako 3.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAŠA OBRADOVIĆ UPUTIO POSEBNE REČI ZVEZDI: Svima će praviti probleme, nikada se ne predaju!

Objavljeno: 05.11.22 u 11:51

Njegov tim je odneo trijumf.

Košarkaši Monaka, savladali su Crvenu zvezdu protekle večeri u 5. kolu Evrolige, za nastavak dobrih rezultata. Francusku ekipu sa klupe predvodi upravo bivši strateg crveno-belih Saša Obradović, koji je posle meča istakao da je očekivao težak duel i da u budućnosti moraju da budu bolji.

Potom je pohvalio i Zvezdu rekavši da se nikada ne predaju i da igraju timsku košarku.

Prihvatamo pobedu. Ne mislim da smo igrali sjajno, ali bilo je dovoljno da pobedimo u ovoj utakmici. Za budućnost moramo da budemo bolji. Očekivao sam težak duel, poznajući protivnika. Zvezda će svima praviti probleme, nikada se ne predaju. Znao sam da će biti duga utakmica. Zaista igraju destruktivno, igraju jako i čvrsto u svakom posedu. Nije bilo lako, ali mi smo zadovoljni pobedom – počeo je Obradović, a zatim istakao i kvalitete Zvezde:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Ofanzivno smo mogli bolje, da se lopta bolje kreće, ali znajući da igramo protiv ekipe koja igra veoma dobru, organizovanu timsku odbranu, imali smo izvesnih poteškoća. Na kraju dana, iskoristili smo individualni kvalitet da pobedimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter