0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

POSTOJI LI BOLJA OSOBA DA DELI SAVETE OD NJEGA: Evo šta je Hrvat poručio Vlahoviću!

Objavljeno: 05.11.22 u 14:16

Dušan Vlahović je trenutno na maloj raskrsnici kada je odnos sa navijačima Juventusa u pitanju. Pojedinci misle da je on jedna od retkih svetlih tačaka ove sezone, a sa druge strane se smatra da su bačene pare na srpskog napadača.

Ipak, jedan od najpouzdanijih napadača 2010ih, Mario Mandžukić, ponudio je svoje savete još uvek mladom ofanzivcu.

“Vlahoviću je jako dobro u Juventusu, nisu mu potrebni moji saveti. Jedino mu mogući reći kako sam se ja suočavao sa velikim utakmicama. Nisam razmišljao o golovima, nego o tome kako da pobedim. Postoji toliko mnogo načina da se pomogne timu i Juventusov uspeg je jedina važna stvar na kraju dana. Ako trčiš, suočavaš se sa rivalina, skačeš, pobeđuješ u duelima, ako pozazuješ odlučnost, ako donosiš dobre odluke sa loptom, ako stvaraš prilike i slediš trenerom plan igre, doprinešeć pobedi. Koja je svrha postići het-trik ukoliko posle izgubiš utakmicu? Moj savet za svakog igrača je isti, daj sve za ekipu i pomozi joj da pobedi”, poručio je Mario Mandžukić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Svetla budućnost je pred Srbinom, tvrdi dugogodišnji reprezentativac komšijske zemlje.

“Kada te Juve kupi, to znači da si dobar igrač. Vlahović je već u Fiorentini i Juventusu pokazao da je odličan napadač. Sada sve zavisi od njega. Ako ima želju i ambiciju biti među najboljima na svetu, a verujem da ima, niko mu tu više ne može pomoći. Mora da se potrudii ostvari pun potencijal. Haland i Vlahović nisujedini talentovani igrači na svetu, ali siguran sam da svako ko želi da bude najbolji ili među najboljima – naporno da radi da bi to uspeo”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter