0
ATP

FOTO: Rolex Paris Masters

NOVAK O SVOM RIVALU U FINALU PARIZA: ‘Trenirali smo zajedno, poznajem mu podoricu, imaće sutra težak posao!’

Objavljeno: 05.11.22 u 20:23

Ovaj čovek je živa legenda!

Novak Đoković savladao Stefanosa Cicipasa u tri seta i plasirao se u Finale Mastersa u Parizu. Rezultat po setovima bio je 6:2, 3:6, 7:6, a srpskom teniseru je trebalo nešto manje od dva i po sata da dođe do pobede.

‘Fenomenalan meč, jako uzbudljiv. Dobro sam počeo. Imao sam šanse rano u drugom setu, nisam uspeo da ih iskoristim. Podigao je publiku na noge, energija se promenila. Ovakvi mečevi mnogo znače, iz više razloga za mene u ovoj fazi karijere. Pre svega da mentalno i fizički pokažem da mogu da se nosim sa mlađima. Drago mi je što sam uspeo da prebrodim najveći izazov do sada.’ – rekao je Novak nakon velike pobede, da bi potom prokomentarisao svog rivala u finalu, Holgera Runea (19).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

‘Sjajan je momak. Dobro je za tenis, pokušava sve, borac je. Dobro se slažemo, trenirali smo zajedno mnogo puta u Monaku, poznajem mu porodicu. Imaće sutra težak posao da me pobedi. Dobri smo prijatelji van terena, ali svakako želim da pobedim u finalu.’ – zaključio je srpski as.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter