0
ATP

Foto: Twitter/@DjokerNole

NOLE NAKON POBEDE: Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje! (FOTO)

Objavljeno: 05.11.22 u 00:03

Novak Đoković je bio i više nego ubedljiv protiv Musetija, slavio je sa 2:0 i istakao da mu je ovo jedan od najboljih mečeva u godini.

„Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva u godini, znao sam od samog početka kakva je taktika i šta treba da radim. Mislim da sam uradio perfektno danas u prvih nekoliko gemova u drugom setu ne, ali sve je bilo kako treba. Konstantno sam držao pritisak na njemu i imao odličan intenzitet, fokusirao se na terenu i to je bilo neophodno nisam hteo da mu dam šansu, da mu dam vreme da se vrati u meč. Imao je cilj jer je publika pokušavala da ga podigne u 2. setu, znao sam da je važno da budem u prednosti i to se desilo. Zadovoljan sam“ započeo je Nole, a onda istakao kada je bio ključni momenat meča:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Kao što rekoh 2:1 je bilo za njega, servirao je, imao sam brejk lopte koje nisam iskoristio i onda kad sam vratio brejk to je bilo jako važno. Taj momentum se prebacio, to je bio ključ i nisam želeo da on vodi u 2. setu.“ bio je jasan, a ukoliko podigne pehar, biće mu to sedmi u Parizu:

„Ne znam da li sam nepobediv, ali imao sam mnogo uspeha na ovom terenu, svake godine kada se vratim ovde samopouzdanje je veće, što više pobeđujete to je logično. Logično da razmišljate i da vidite stvari na taj način, volim uslove ovde, drugačiji su u odnosu na drugu godinu, al isam se prilagodio. Od početka sam počeo da igram dobar tenis i nastavio sam to, nadam se da ću uspeti da nastavim tako u istom pravcu.“ zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter