0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AbA liga/Dragana Stjepanović

MEGIN ŠESTI POKUŠAJ ZA PRVU POBEDU U ABA LIGI: U goste stiže ekipa Studentskog centra!

Objavljeno: 05.11.22 u 10:57

Daće sve od sebe.

Košarkaši Mega MIS-a u šestom kolu AdmiralBet ABA lige dočekuju SC Derbija. Susret u Hali sportova Ranko Žeravica je na programu u nedelju od 12.00, a ulaz je slobodan. Besplatne ulaznice će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova od 11 časova u nedelju, pa do početka utakmice.

Trener Mege Marko Barać je istakao da je najbitnije da njegova ekipa ponovi, ali i podigne nivo igre iz prethodnog kola kada je pružila dobar otpor lideru regionalnog prvenstva Partizan Mozzart Betu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica protiv ekipe Derbija koja igra vrlo dobro. Njihova igra umnogome zavisi od tandema američkih bekova koji kontrolišu igru u organizacionom i šuterskom smislu. Verujem da ćemo preneti i podići nivo energije i povezanosti iz prethodnog kola. Ako to bude slućaj, imaćemo čemu da se nadamo iz ove utakmice, rekao je Barać.

Mega MIS ekipu Studentskog centra dočekuje sa učinkom 0-5, dok je sastav iz Podgorice uspeo da ostvari dve pobede u dosadašnjem toku prvenstva (2-3). Minule sezone su košarkaši Mege bili veoma ubedljivi kod kuće (101:68), ali ih je SC Derbi savladao u Crnoj Gori (83:62).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter