0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Crvena zvezda v Panathinaikos Athens Dimitris Diamantidis (C) Marcus Williams (R) Beograd, 09.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDARNI KOŠARKAŠ OTVORIO DUŠU: Mi smo najkrivlji za to!

Objavljeno: 05.11.22 u 13:08

Dimitris Dijamantidis je jedan od najvećih evropskih košarkaša svih vremena, a u dresu Panatinaikosa je podigao preko 20 pehara, od čega čak tri Evrolige. On je ipak otkrio da je on jedan od glavnih odgovornih za dizanje tenzija u tamošnjoj košarci.

Nisam bio anđeo na parketu, imamo odgovornost za fanatizam navijača. I mi smo krivi. Svojim ponašanjem smo možda isprovocirali neke. Nismo anđeli. I ja sam učestvovao u tome, radio sam stvari koje su verovatno uticale na druge osobe, ali morao sam da imam hrabrost da odem kući i vidim grešku da je sledeći put ne bih ponovio„, rekao je Dijamantidis u emisiji „Protagonisti“ na grčkoj TV Alfa.

Možda i najomraženija ličnost u očima navijača Pao bio je Vasilis Spanulis, koji je gostovao zajedno sa Dimitrisom, a nekadašnji evropski prvak o kolegi ima da kaže samo najlepše.

Takmičarski duh je jedan od razloga zašto je imao ogromnu karijeru. Bio je veliki takmičar. Ako nemate taj element, ne možete da ga naduvate. Neverovatan je„, rekao je je Dijamantidis Spanulisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter