1
Fudbal

(191010) -- SINGAPORE, Oct. 10, 2019. (Xinhua) -- Players of Brazil celebrate scoring during the friendly match between Brazil and Senegal held at the National Stadium in Singapore, on Oct 10, 2019. (Xinhua/Photo by Then Chih Wey)

KAKAV SKANDAL U BRAZILU: Selektor nagovarao igrače da klubovima govore kako su povređeni!

Objavljeno: 05.11.22 u 11:22

Evo o čemu pišu tamošnji mediji.

Do početka Svetskog prvenstva u fudbalu ima još 15 dana, a naša selekcija će u prvom meču igrati protiv moćnog Brazila. U tamošnjoj reprezentaciji očigledno ne cvetaju ruže, što je potvrdio i napadač Gabrijel Barbosa, koji je nakon što je saznao da neće igrati na Mundijalu otkrio neke šokantne detalje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je širio priču da je selektor Tite, govorio fudbalerima da lažiraju povrede, kako ne bi igrali za svoje klubove. Pošto su povrede imali Ričarlison i Lukas Paketa, pretpostavja se da je mislio na njih.

Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli igranje za klubove u narednom periodu. Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom rekao da nema potrebe bilo šta da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo, pišu brazilski mediji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter