0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ PROTIV CICIPASA ZA FINALE: Poznato je kada i gde možete gledati ovaj meč – Srbin favorit za pobedu!

Objavljeno: 05.11.22 u 08:59

Može doći i do pomeranja.

Nakon što je u četvrtfinalu prilično lako pobedio Lorenca Musetija, najbolji srpski teniser Novak Đoković, u polufinalu će odmeriti snage sa Stefanosom Cicipasom. Taj meč, trebalo bi da se igra od 16.30 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Sport klub 1.

Kao i Novak, Cicipas je u svom četvrtfinalnom duelu pokazao silu, kada je slavio protiv Tomija Pola, dozvolivši mu da osvoji samo 6 gemova. Samim tim, navijači očekuju više nego zanimljivo polufinale, što je apsolutno opravdano.

Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Što se tiče kvota za ovaj meč, naš beting partner Efbet obezbedio je mnogo igara na polufinale Pariza. Kvota na pobedu Novaka Đokovića je 1.23, dok je ako mislite da će Stefanos Cicipas slaviti, ponuđen koeficijent 4.90.

KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE!

*kvote su podložne promenama*

Što se tiče međusobnih duela, Đoković i Cicipas su se sastali 10 puta, dok je srpski teniser kao pobednik izašao čak 8 puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter