3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Srpski reprezentativac doživeo prelom kosti! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.22 u 20:40

Mladog centra očekuje pauza!

Košarkaši Partizana ostvarili su treću ovosezonsku pobedu u elitnom evropskom takmičenju. Crno-beli su u Atini nadigrali slavni Panatinaikos rezultatom 89:91.

Mladi centar beogradske ekipe, Balša Koprivica, na terenu je proveo samo jedan minut i 22 sekunde, a za to vreme je uspeo da polomi kost šake.

Povodom ovog nemilog događaja oglasio se i klub na svom Tviter profilu.

-Centar KK Partizan Balša Koprivica je u sinoćnoj utakmici protiv Panatinaikosa povredio šaku prilikom jednog od duela. Odmah po sletanju u Beograd, lekarski tim crno-belih je uradio kontrolni snimak koji je pokazao prelom kosti.

0
0

3 Komentara

  1. Eeeeaaaa sada neka novoimenoVAni ‘preCednik’ SDP ODRESI KESU, il’ nek qazdi MUUU prosledi Z.R. na koji ce da LEGNE KESH ZA JEDNOG ‘KRSTENOG’ CENTRA, red bi bio, a ne SAMO Coor***VA da DOVODI pojacanja i TO za FENJER ‘POZICIYU“..!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti treba da se lecis decko, verovatno si maloletan i dosadno ti pa na sve imas komentar ali aj da je normalan komentar nego…. suvisno je ulaziti sa tobom u diskusiju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter