1
Evrokupovi

Foto: Twitter/@EuropaLeague

SRUŠIO ZVEZDU PA DOBIO VELIKO PRIZNANJE: Fudbaler Monaka proglašen za igrača kola! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 21:00

Crvena zvezda je sinoć odigrala najgoru partiju ove sezone i poražena je rezultatom 4:1 u Kneževini od domaćeg Monaka, a het-trik je postigao Kevin Voland uz autogol Milana Rodića.

Šampion Srbije je od 2017. godine odigrao 4 grupne faze Lige Evrope, a do juče, nijedan tim nije uspeo da postigne više od 2 gola protiv crveno-belih. Nažalost, naš predstavnik je primio čak 4 gola, dok su 3 delo jednog čoveka, reprezentativca Nemačke reprezentacije. Pored Monaka, dva gola protiv Zvezde postigao je samo Hofenhajm, a ostali rivali nisu uspeli da postignu više od jednog pogotka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Posle ovakvih podataka i ne čudi što je Kevin Voland proglašen za najboljeg igrača poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope za sezonu 2022/23. Protiv Zvezde je jako teško postići tri gola i to je uspelo jako malo fudbalera kroz istoriju, a Nemac je postigao savršen het-trik, što znači da je mrežu tresao glavom, kao i desnom i levom nogom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter