0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PUAČA NE SKIDA OSMEH NAKON TRIJUMFA: ‘Sedam bonusa u startnoj postavi je naše bogatstvo!’

Objavljeno: 04.11.22 u 21:27

Važna pobeda za Zmajeve!

U 18. kolu Mozzart bet Superlige Srbije raspored je spojio ekipe Mladosti GAT i Voždovca. Domaći sastav iz Novog Sada, koji je nedavno uspeo da eliminiše Zmajeve iz Kupa Srbije, nije napravio još jednu senzaciju. Voždovac je na stadionu ‘Karađorđe‘, pred tek nešto više od 100 gledalaca, zabeležio trijumf rezultatom 1:2. Ekipa trenera Puače je tako prekinula golgeterski post i postigla pogodak (tačnije dva), nakon pet mečeva na kojim nisu uspeli da zatresu protivničku mrežu u svim takmičenjima.

Posle utakmice oglasio se šef stručnog Zmajeva ,Nikola Puača, koji je istakao važnost ovog trijumfa.

-Mnogo važna tri boda za nas, u utakmici koja nije bila preterano lepa za gledanje, ali je bila prava takmičarska. Imali smo problem da igramo na naš način. Uspeli smo da postignemo prvi gol iz ofanzivne tranzicije. Oni su iskoristili našu grešku u prvoj trećini terena i došli do izjednačenja. Igrači koji su ušli u drugom poluvremenu doneli su pravu energiju. Sačekali smo šansu i uspeli smo da je iskoristimo pred kraj meča.

Mladi stručnjak osvrnuo se na neke ranije utakmice gde je njegov tim možda i zaslužio više bodova i otkrio podatak po kom je Voždovac osoben u elitnom rangu ove sezone.

-Mislim da nam se danas vratilo rezultatski za neke utakmice gde smo bili bolji rival, a ostali smo kratkih rukava. Prvenstvo se igra već dugo, počelo je u julu, igrače polako stižu umor i povrede. Mi smo danas počeli utakmicu sa sedam bonus igrača, to je jedno bogatstvo ovog kluba i nastavićemo sa takvom praksom i u budućnosti – završio je Puača.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter