3
Evroliga

Foto: KK Crvena zvezda

OTIŠLI PO DUPLU POBEDU, VRAĆAJU SE BEZ IČEGA: Lojd ispratio Zvezdu u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.22 u 22:55

Košarkaši Crvene zvezde su, kao i po običaju, igrali egal meč do kraja treće i početka četvrte četvrtine, a onda bacili sve u vodu.

Da su se prošle sezone gledali rezultati do kraja poluvremena ili do kraja treće četvrtine u Evroligi, crveno-beli bi se plasirali u top 8, a ove sezone nastavljaju u sličnom ritmu. Krajnji rezultat ovog meča bio je 85:77 za Monako. Da podsetimo, košarkaši su zajedno sa fudbalerima doputovali u Kneževinu, a nakon jučerašnjeg poraza fudbalera od 4:1, nisu mnogo bolje prošli ni izabranici Vlade Jovanovića. Tražili su navijači Zvezde duplu pobedu, ali se crveno-beli iz Monaka vraćaju bez ičega.

Pokazao je Monako da je preozbiljna ekipa, koju definitivno krasi šut za 3 poena, a dva ključna igrača su bila na visini zadatka. Majk Džejms je ubacio 21 poen, dok je Džordan Lojd, bivši košarkaš crveno-belih dodao 20 poena. Najbolji u redovima Crvene zvezde bio je Filip Petrušev, koji je imao dabl-dabl učinak sa 16 poena i 12 skokova. Pratili su ga Ben Bentil sa 14, kao i Nemanja Nedović sa 13 poena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada god se Zvezda vraćala u egal, nije mogla da sačuva šuteve sa distance koji su doneli prevagu, pa je tako možda i ključni trenutak bio na isteku treće četvrtine, kada je Majk Džejms odgovorio na trojku Stefana Markovića.

0
0

3 Komentara

  1. Ko dozvoljava ovoj moroncini i botu iza GdK da komentarise i koristi pogrdne izraze? Nauci prvo da pises! Tako se ne podrzava nijedan klub iz SD Partizan. Cinjenica je da KKP bi bio i dalje van Evrolige da nije bilo izbacivanja Rusa ove sezone.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta se ti javljas?Cinjenica je da postojite 7 godina od toga ste 3 igrali EL na racun Igokee,Cibone i Partizana (covid).

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. x 2 (puta dva, tj. DUPLOOO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -PRIYEMNO ODELJENJE (YUde Srb.):
    S’poTVRDom o smr.ti, ULAZI SE „PREKO REDA“!!!
    ..a vI (‘ex “qani) plaqiyat Coor***VE, imate POTVRDU..iz APPEERRRAAAAA…daaaa..i TO U DUPLIKATU..???!!!
    NIKAD’ -17, UVEK.K.K. -18!!!!!!!! FENJERASI, DRZIM vASS U SHACC.III!!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter