3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE EVROPA DA SE IGRA SAMO KOD KUĆE: Šta i kako dalje za Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 04.11.22 u 09:04

Podbacili su crveno-beli.

Pala je na poslednjem ispitu Crvena zvezda i to ni blizu nije bila za prelaznu ocenu. Monako je u Kneževini slavio sa 4:1, a utisak je da su u prvom poluvremenu mogli da postignu gol kada god su želeli.

Potpuno anemično, tromo, nesnađeno je delovala crveno-bela ekipa. I to nije prvi put, dešavalo se već na gostovanjima Trabzonu i Ferencvarošu.

U Turskoj je Zvezda izgledala isto, čak možda i gore nego sinoć iako to rezultat ne pokazuje. Sa druge strane na gostovanju u Mađarskoj je Zvezda imala svoje šanse i definitivno je mogla da se vrati neporažena iz Budimpešte, ali je ponovo zbog nepažljivosti u defanzivi ostala bez ičega.

Sa druge strane, isti taj Ferencvaroš je pregažen na Marakani, 4:1. Pre samo sedam dana savladan je i Trabzon sa 2:1, dok je Monako jedini izvukao ceo plen iz Beograda, ali najviše zahvaljujući velikom kiksu Slavoljuba Srnića.

FOTO: STARSPORT

Dakle, Crvena zvezda nije nadigrana ni na jednom meču u Beogradu, iako je izgubila od Monaka.

Zaključak je jasan – Evropa se igra i van Beograda, van Marakane. Ova grupa se nije mogla proći bez dobrih rezultata u gostima, a upravo oni su izostali i zbog toga je Zvezda ostala na dnu.

Šta i kako dalje, to je veliko pitanje za rukovodstvo i stručni štab, s obzirom da ni neki igrači ne izgledaju zadovoljno i spremno za ovaj tempo i nivo igre. Ispadanje kao ispadanje i nije strašno dogodi se.

Igraće se Evropa i naredne sezone, ali crveno-beli do tada moraju dobro da se resetuju, ako žele da se vrate na nivo iz prethodnih sezona.

 

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

3 Komentara

  1. Jbg, nema Filipovića u Evropi pa da postavlja svoje sudije kao u našoj ligi…….Tvorza se šepuri u Srbiji a sad ćuti kao K.rva???? TEŠKO JE POBEDJIVATI KAD SUDIJE NE DOSUDE 2 PENALA PO UTAKMICI I KAD NE ISKLJUČE PO 2 SUPARNIČKA IGRAČA I KAD NE PRODUŽE UTAKMICU PO 8-9 MINUTA! Bog vidi sve pa vam tako i vraća.

    0
    0
    Odgovori
  2. NISTA=NEMA DALJE!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..a otisla je Coor***VA u Knezevinu ‘opremljena’ sa 5 cond.oma, a VRATILA SE SA 4..u du.petu!!!??? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter